Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2023, 14:43

Nastavljena javna rasprava o izmenama zakona o dualnom obrazovanju

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o dualnom obrazovanju nastavljena je danas u Beogradu, nakon što je održana u Novom Sadu i Leskovcu, gde su učesnici još jednom poručili da će se novim rešenjima osigurati bolji kvalitet obrazovnog procesa kroz povezivanje teorije i prakse, a uz povećanje broja sati koje mladi provode u savremenom realnom radnom okruženju kompanije.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Javna rasprava: Promenom Zakona o dualnom obrazovanju učenici će imati više radnih sati

Izvor: Danas, 05.Apr.2023

Povećanje broja sati koje će mladi provoditi u kompaniji jedna je od značajnijih izmena u nacrtu Zakona o dualnom obrazovanju kojim su predviđene njegove promene, rečeno je na današnjoj javnog raspravi u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.