Nastavlja se rekonstrukcija Mlinske ulice u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 06.Jun.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se rekonstrukcija Mlinske ulice u Leskovcu

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji drugog dela Mlinske ulice, jedne od najznačajnijih gradskih saobraćajnica Leskovca, do ulice Kralja Petra Prvog, za čiju rekonstrukciju će biti uloženo preko 7,5 miliona dinara, a rok za izvođenje radova je dva meseca.

Prošle godine završen je prvi deo rekonstrukcije Mlinske u dužini od 730 metara, zamenjena je vodovodna mreža a u te radove uloženo je 45 miliona dinara

Projektom je predviđeno ojačanje kolovoza >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i saobraćajnice, a pored  završnog sloja asfalta, ova ulica će dobiti i nove ivičnjake u dužini od 150 metara do raskrsnice sa ulicom Kralja Petra.

Ono što je najvažnije za naše sugrađane jeste da je Leskovac grad koji se menja, da je svakim danom sve lepši i uređeniji ali i bezbedniji za pešake i za sve učesnike u saobraćaju. Drago mi je što naš grad postaje jedno veliko gradilište“, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Novi izgled dobile su i susedne ulice Dimitrija Tucovića i Vuka Karadžića.

U okviru održavanja puteva i gradskih saobraćajnica u ulici Dimitrija Tucovića urađen je ponovo završni sloj iz razloga što je bio dosta oštećen, a u ulici Vuka Karadžica noseća konstrukcija i novi sloj asfalta“, izjavio je  tehnički direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Novica Nikolić.

Pre nekoliko dana završena je izgradnja saobraćajnice u ulici Topličkih ustanka a ovih dana radovi se izvode i u drugom delu grada u Mesnoj zajednici Dubočica gde je nedavno završena rekonstrukcija ulice Žikice Španca kao i dva stambena prilaza.

Emilija Mladenović
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Rekonstrukcija Mlinske ulice

Izvor: JUGpress.com, 07.Jun.2017, 00:52

LESKOVAC..U toku je rekonstrukcija drugog dela Mlinske ulice u Leskovcu. Ugovorom i projektom je predvidjeno ojačanje kolovoza saobraćajnice, ugradnja slivnika i postavljanje novih ivičnjaka. Rok za izvodjenje radova je 60 dana...Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je istakao da Mlinska ulica...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.