Naše mesto-naša šansa

Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2017, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naše mesto-naša šansa

LESKOVAC

U Visokoj poslovnoj školi stukovnih studija u Leskovcu održana je konferencija „Naše mesto- naša šansa“ kojom je započela realizacija projekta „Preduzetništvo mladih za efikasno upravljanje turističkim potencijalom Jablaničkog okruga“.

Ovaj projekat partnerski realizuju Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i Visoka škola strukovnih strukovnih studija Leskovac.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />„Višegodišnju saradnju Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i Visoke poslovne škole strukovnih studija pretočili smo u projekat koji će trajati šest meseci, a koji ima za cilj povećanje konkuretnosti turističke privrede Jablaničkog okruga kroz jačenje kadrovskog potencijala mladih u turizmu“ rekla je rekla je Jelena Pavlović, menadžer projekata u Centru za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i dodala da se planira da 100 studenata Visoke poslovne škole prođe obuku za predzetništvo u turizmu.

„U planu je i da obuka koju budemo kreirali bude akreditovana uz mogućnost da bude realizovana i nakon završetka projekta. Druga bitna aktivnost na projektu je izrada web portala za karijerno vođenje mladih u oblasti turizma gde će svršeni akademci moći da ostave svoje radne biografije koje će biti dostupne poslodavcima kako u oblasti turizma tako i u drugim oblastima privrede.”

Projekat sufinansira Razvojna agencija Srbije sredstvima Vlade Republike Srbije kao i patneri na projektu Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i Visoka poslovna škola strukovnih studija Leskovac.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.