Izvor: JUGpress.com, 25.Jun.2020, 22:02

“Naše Porečje” podržava školu “Bora Stanković ” u Vučju

LESKOVAC-VUČJE

Udruženje „Naše Porečje“ nastavilo je sa podrškom Osnovnoj školi „Bora Stanković“ u Vučju i njenim učenicima. Obezbedilo je knjige za 48 odličnih    učenika osmog razreda škole u Vučju i Bunuškom Čifluku.

Knjige su obezbeđene zahvaljujući članici udruženja, bivšoj učenici ove škole Maji Mihajlović – urednici u “Laguni“ i njenim koleginicama i kolegama iz te >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << izdavačke kuće.

Knjige, koje će odličnim učenicima biti uručene na Vidovdan, danas su u Vučju predstavnici  Udruženja „Naše Porečje“ Mirjana Ilić i Marjan Marković  (takođe bivši učenici škole) predali direktoru osnovne škole Miletu Stoiljkoviću.

Na ovaj način Udruženje „Naše Porečje“ želi da nagradi i podstakne učenike da nastave da marljivo uče i da, ma gde u budućnosti bili, ne zaborave rodni kraj.

„Naše Porečje“ je ranijom akcijom obezbedilo i predalo školi na upotrebu rekvizite  za fiskulturnu salu. Udruženje će nastaviti da podržava osnovce na teritoriji Porečja i u narednom periodu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.