Narodni muzej u Leskovcu dobitnik nagrade za stručni rad

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2021, 11:20

Narodni muzej u Leskovcu dobitnik nagrade za stručni rad

Na Svečanoj skupštini Muzejskog društva Srbije po 4. put leskovački Narodni muzej dobitnik je nagarde "Mihailo Valtrović" za novi deo multimedijalne postavke "Vremeplov kroz Leskovac" koja je izložena i pored otežanog poslovanja usled pandemije virusa korona.

Skupština je ove godine održana u Rumi, a priznanje za najbolje u struci nosi naziv po pioniru istorije umetnosti u Srbiji i osnivaču Srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << arheološkog društva.

Podsetimo, u Narodnom muzeju će tokom leta biti postavljene izložbe na otvorenom, čime će po prvi put ta kulturna institucija izaći van zgrade i tako posetiocima približiti istoriju Leskovca.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Leskovački Narodni muzej proglašen za muzej godine po četvrti put

Izvor: B92, 25.Jun.2021

Kao dobitnik nagrade Mihailo Valtrović za Muzej godine proglašen je Narodni muzej Leskovac, za novi deo stalne multimedijalne postavke – "Vremeplov kroz Leskovac"...Kako je saopšteno, muzej je ovo priznanje poneo za ostvarene izuzetne rezultate u toku, za muzeje veoma izazovne godine, kada je pored...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.