Izvor: JUGpress.com, 04.Feb.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodni muzej donira knjige

LESKOVAC

Leskovački Narodni muzej doniraće do 50 naslova iz svog knjižnog fonda zainteresovanim matičnim i školskim biblioteka sa područja Jablaničkog okruga.

Ova akcija ima za cilj popularizaciju naslova iz sopstvene delatnosti ove ustanove kulture.

Narodni muzej ima bogatu tradiciju izdavačke delatnosti koja datira još od 1951. godine, a od 1961. u kontinuitetu izdaje i svoj Leskovački >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zbornik, koji obradjuje teme od značaja za kulturu i nauku ovog dela Srbije.

Narodni muzej će tokom zimskog raspusta  omogućiti svim osnovcima i srednjoškolcima da besplatno razgledaju postavku, a za organizovane grupe biće obezbedjeno stručno vođenje

.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.