Izvor: JUGpress.com, 28.Maj.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka o ,,uredjenju,, gradskog parka

LESKOVAC

Povodom

aktuelnih dešavanja u Leskovcu, Gradski odbor Narodne stranke ispoljava iskrenu zabrinutost i ima potrebu da se obrati u ime svih hrabrih, dobronamernih i slobodoumnih sugrađana.

,,Gorane Cvetanoviću, faraonu leskovački, da li je potrebno da uništiš pola centralnog gradskog parka? Nećeš valjda tu početi piramidu da gradiš?

Ti, koji dobijaš nagrade za najbolje uređeno dvorište, za rasne dobermane, doge i najpevljivije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << štiglice, zašto želiš da uništiš i popločaš zelenilo po gradu!?

Prestani već jednom sa sečom drveća, dozvoli pticama da na njih slete, sviju svoje gnezdo, da i one pokažu da znaju da pevaju kao tvoja štiglica. Ako si svojom nakaradnom politikom uspeo da prognaš i oteraš preko 20.000 radnih i pametnih ljudi iz Leskovca, jer ne mogu da prežive bez posla ili sa najnižom platom u Srbiji, pusti bar pse, ptice i biljke da normalno žive. Njih voliš, kažeš.

,

Gorane Cvetanoviću, donosioče prvog girosa u Leskovac i uzgajivaču najvećeg grozda, već sedam godina si neprikosnoveni vladalac u ovom gradu i nije primereno da sve svoje greške pripisuješ svojim prethodnicima. Računajući tvoju tužnu i jalovu radikalsku epizodu tokom 2008. i 2009. godine, ti si na mestu gradonačelnika više od osam godina. Koliko još godina treba da nezasit uništavaš i unesrećuješ Leskovac i da za tu štetu osuđuješ druge?

Doktore medicinskih nauka, kako si uspeo da razoriš do apokaliptičnih razmera Apotekarsku ustanovu i Dom zdravlja!? Da li si tamo svesno postavio na direktorska mesta svoje najbolje prijatelje ili im, ne daj Bože, pomagao da naprave štetu od milijardu dinara!? Nepovratna šteta od osam miliona evra za osam godina vlasti, bahaćenja i otimanja prava građanima Leskovca na lečenje, samim tim i na život.

Leskovčanima si oduzeo pravo na normalan i civilizovan život, ali se svojski trudiš da im ulepšaš smrt. Zato valjda svečano otvaraš kafane, toalete i kupatila po groblju.

Narodna stranka će stati na put ovakvoj šarlatanskoj i destruktivnoj politici, navodi se u saopstenju koje potpisuje medijski tim Gradskog odbora Narodne stranke Leskovac.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.