Izvor: JUGpress.com, 05.Dec.2020, 17:37

Narodna stranka: Šta će biti s „rupom“ kod Hemijske škole

LESKOVAC

Funkcioneri Gradskog odbora Narodne stranke Leskovac održali su konferenciju za medije kraj rupe kod Hemijske škole, koja već osam godina tu stoji čekajući da se neko seti i završi započeti objekat.

„Sadašnja vlast je u kampanji 2012. godine obećala da će ovaj objekat završiti u roku, ali jedino što su uspeli to je da ograde ovu rupu. Svedoci smo da se u centru koristi svaki kvadratni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << centimetar, ne bi li se izgradila neka zgrada, te zato ovom prilikom apelujemo na vlast ovu zgradu, koja je bila namenjena za socijalno stanovanje, ipak bude izgrađena. Predlažemo da lokalna samouprava investitore koji su hteli da grade u naselju „Dubočica“, dovedu ovde i omoguće im da svoj novac invetsiraju u ovu gradnju. Pogotovo što stotinak metara odavde postoji parcela koju je grad otkupio, tako da i tu može da se napravi zgrada“ rekao je Dragan Stošić, potpredsednik GrO Narodne stranke i rekao da se ova stranka, kada bude vlast, neće hvaliti asfaltiranjem i uviđenjem vodovoda i kanalizacije, jer je to obaveza lokalne samouprave.

Predsednik GrO Narodne stranke Jovica Stanković je izrazio neslaganje sa tvrdnjom vlasti da je svaka kapitalna investicija u interesu građana.

„U interesu građana nije trošenje ogromnog novca za sređivanje fasade Opšte bolnice koja bila u korektnom stanju i zamena već zamenjene stolarije. Ni projekat izgradnje Gradskog stadiona nije u interesu građana. Mi nismo protiv tih investicija, ali smatramo da postoje prioritetnije stvari, kao što je kupovina skenera, magnetne rezonance, kako bi olakšali lečenje građana pacijenata i rad lekara.“

Dragoslava Spasić, potpredsednica, GrO Narodne stranke, podsetila je na inicijativu ove stranke da lokalne samouprave novac namenjen novogodišnjim proslavama usmere u humanitarni fond za lečenje bolesne dece i naglasila da je tako nešto već urađeno u nekim lokalnim samoupravama, kao što su Užice i Kragujevac.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.