Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka : Spasimo Aleksandra Vučića

LESKOVAC

       Svima koji se informišu iz manje ružičastih medija od Pinka i Informera jasno je o čemu se radi. Tabloidi u nedeljnom ritmu proglašavaju da je predsednik Vučić na ivici da bude ubijen ili barem srušen državnim udarom, saopštrio je večeras Gradsko odbor Narodne stranke u Leskovcu.

      ” Ako se prate režimski tabloidi – oni što pišu samo uz dopuštenje sa najvišeg >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << mesta – Vučića praktično svaka šuša može da ubije kad hoće. Broj pripremanih atentata i državnih udara više se ne može ni izbrojati.

       On je objektivno slabiji, ali je njegova hrabrost tolika da će pobediti sve sile koje su se protiv njega zaverile!

       Cilj je da se stalno stvara psihoza o njegovoj navodnoj životnoj ugroženosti. To je magla koja se namerno podiže da bi se narod bavio time kako je neustrašvi vođa spreman da uradi sve za Srbiju pa i da žrtvuje svoj život.

      Nedeljno imamo bar jedan ‘lov’ na predsednika!

      Totalne neuspehe Vučić zapravo zabašuruje što velikim lažima, što stalnom kampanjom oko ubijanja i raznim drugim ludostima koje se prikazuju po televizijama sa nacionalnom pokrivenošću.

      Ove nedelje na delu je pokušaj skretanja teme sa neoborivih dokaza o učešću države u švercu oružja i najvećoj proizvodnji marihuane u Evropi i to OD STRANE NAJVIŠIH DRŽAVNIH FUNKCIONERA!

      Zarad ostvarivanja tog cilja više stotina upošljenika javnih preduzeća i ustanova u Leskovcu dobilo je danas od svojih nadređenih NAREDBU da moraju po snegu i kiši da protestuju protiv nečega šta ni sami ne znaju šta je!

      Svako ko je prošao gradom u to vreme mogao je da vidi jednu tužnu povorku, izmučene i promrzle ljude bez mrve energije! I oni znaju da je sve laž!

      Naterani su da podrže VLAST  koja protestuje protiv OPOZICIJE!?

      Naterani su da protestuju protiv naslovne strane na kojoj je simbolično iskazana umešanost Aleksandra Vučića u trgovinu oružjem!

      Na desetine omči oko vrata, simbolično stavljenih predsedniku na naslovnicama po njegovim javnim glasilima poput Informera, Kurira, Pink-a, Alo-a nikada nisu bile dovoljne za protest zbog pozivanja na nasilje!

      Za svo nasilje koje u Srbiji nažalost postaje svakodnevnica kriv je isključivo jedan čovek – Aleksandar Vučić!

      U Srbiji odavno ne postoji ni sud ni sudstvo, već samo sud SNS-a!        Pozivamo slobodne građanke i građane da misle svojom glavnom a ne glasilima Srpske napredne stranke i ne dopuste da afere o trgovini najviših državnih funkcionera oružjem i marihuanom prođu nekažnjeno!” navodi se u saopštenju koje objavljujemo u integralnoj verziji.                   

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.