Napustio nas poslednji leskovački bioskopdžija IN MEMORIAM Zvonko Cvetković

Izvor: juGmedia, 30.Sep.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napustio nas poslednji leskovački bioskopdžija IN MEMORIAM Zvonko Cvetković

Iznenada, u 65-toj godini života napustio nas je Zvonko Cvetković, kinooperater Leskovačkog kulturnog centra i čovek koji je pune 43 godine pustao filmove Leskovčanima.

Nikada nije radio ni na jednom drugom mestu osim u bioskopskoj  dvorani Leskovačkog kulturnog centra, nikada nije zakasnio na posao niti bio na bolovanju, a kabinu kinooperatera smatrao je drugim domom.

Čika Zvonka su obožavali i mladi i stari u gradu na Veternici.

Zvonko >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Cvetković: Kabina kinoooperatera drugi dom

Kroz njegove ruke je prošlo 9 i po miliona metara filmskeih traka, a svojim sugrađanima je do sada pustio preko 6 i po hiljada filmova. Svaki je odgledao.

Legenda leskovačkog bioskopa, Zvonko Cvetković, biće sahranjen sutra, u ponedeljak 1. oktobra, u 12:30 na porodičnom groblju u Bratmilovcu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.