Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2023, 12:02

Napadači silni i šupljikave odbrane

LESKOVAC-VLASOTINCE-BUJANOVAC-BOJNIK-LEBANE-MEDVEĐA-VLADIČIN HAN

Postignuti rezultati u 20.kolu zone Jug skoro da su za neverovanje. A pogotovu ukupan broj postignutih golova. Čak 37 puta su golmani vadili loptu iz sopstvene mreže ili 4,67 puta po jednom meču.

Po svemu, sudeći nisu napadači toliko silni i efikasni, već su odbrane najvećeg broja ekipa šupljikave i slabe.

U Bojniku je domaća >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Pusta reka do vrha napunila mrežu poslednjeplasirane ekipe Lugina, gde je meč okončan konačnim rezultatom 8:2 za domaće fudbalere.

Mreže golmana po pet puta zatrese su se u Vinarcu, gde je domaća Mladost 1959 poražena sa 2:3 od Morave iz Vladičinog Hana, a istim rezultatom okončan je i susret Nebskih anđela i Jedinstva iz Gornjeg Stopanja. Pet pogodaka bilo je i u Badnjevcu gde su raspoloženi strelci leskovačke Sloge pet puta savladali golmana domaće ekipe Svetlosti.

Radan iz Lebana je u velikoj rezultatskoj krizi, što je potvrđeno i u ovom kolu. Zonaš iz Lebana sa 2:0 poražen je od ekipe Gracko, a u Medveđi domaća Jablanica došla je do pobede od 2:1 u susretu sa Plantažom iz Donjeg Stopanja. (kraj) VS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.