Naloženo “Metroparking jugu” da očisti sneg sa parking mesta

Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naloženo “Metroparking jugu” da očisti sneg sa parking mesta

LESKOVAC

Gradska uprava za urbanizam i stambeno komunalne poslove  naložila je preduzeću “Metroparking jug” ičisti sneg u led sa parking  mesta, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca.

U saopštenju se navodi da je to učinjeno “polazeći od nadležnosti koje se odnose na praćenje rada javnih, javno komunalnih, kao i preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kojima je poverena određena komunalna delatnost na teritoriji grada Leskovca,” te da je  naloženo  „Metroparking jug“ da “u što kraćem vremenskom periodu, angažovanjem mehanizacije i ljudstva očisti sneg i led sa parking mesta”.

Istovremeno je ovom preduzeću naloženo da naplatu parkiranja u ovakvim uslovima ne bi trebalo da sprovodi do normalizacije uslova na mestima određenim za parkiranje, dodaje se u saopštenju.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.