Nakon 18 godina u Leskovcu se ponovo održava polumaraton

Izvor: JužneVesti.com, 16.Okt.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon 18 godina u Leskovcu se ponovo održava polumaraton

Na ulicama Leskovca će u subotu, 26. oktobra biti održan 20. polumaraton. Pored trke na 21 kilometar, zainteresovani će moći da se oprobaju i u trkama na 10,5 i 4 kilometra. Sve trke startuju u 15 sati, kotizacija za učešće je 1.200 dinara, a prijave su otvorene do 18. oktobra.

Nakon pauze od 18 godina, Atletski klub Dubočica sa još nekoliko partnera, nastavlja organizovanje tradicionalnog polumaratona. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Staza nije teška, kažu organizatori, te pozivaju Leskovčane da se prijave i učestvuju u trkama. Trke počinju u 15 sati, foto: printskrin

Start će biti na Širokoj čaršiji, odakle se Bulevarom oslobođenja ide ka ulicama Nikole Skobaljića, Solunskih ratnika, kralja Petra Prvog, 28. marta, a zatim Bulevarom Nikole Pašića, delu Mačvanske, Dubočice, Đure Salaja, Bulevarom Nikole Pašića, preko Stepe Stepanovića i Masarikovog trga nazad do Bulevara oslobođenja - kažu organizatori.

Staza je, kažu, idealna za obaranje ličnih rekorda, a oni koji se takmiče, moći će da se okrepe na 3 stanice.

Prva tri mesta u polumaratonskoj trci dobiće vaučere za kupovinu sportske opreme u vrednsoti od 20.000, 14.000 i 7.000 dinara, dok su nagradni vaučeri za tri prvoplasirana mesta u kraćoj trci 10.000, 6.000 i 3.000 dinara.

Oni koji žele da učestvuju mogu se prijaviti do 18. oktobra na sajtu, a kotizacija je 1.200 dinara odnosno 10 evra.

Više informacija može se dobiti ne mejl adresu leskovackipolumaraton@gmail.com.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.