Najvažniji objekti u Ripnju priključeni na gradski vodovod

Izvor: Studio B, 10.Okt.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najvažniji objekti u Ripnju priključeni na gradski vodovod

Najvažniji infrastrukturni objekti u naselju Ripanj danas su zvanično priključeni na gradsku vodovodnu mrežu, čime je u sklopu generalnog rešenja vodosnabdevanja tog naselja realizovana prva faza.

Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Šapić je rekao da su vodu dobili škola, Dom zdravlja, hitna pomoć, obdanište i apoteka, kao i to da će kvalitet života meštana tog naselja sada biti mnogo bolji. Završetak ovog projekta obeležen je simboličnim puštanjem u rad nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << česme u blizini Osnovne škole „Vuk Karadžić".

- Nedavno je Leskovac kod Lazarevca dobio vodu i nadam se da ćemo vrlo brzo dočekati kada će i svi meštani Ripnja imati gradsku vodu. Danas možemo sa ponosom da kažemo da ovi važni infrastrukturni objekti u Ripnju imaju vodu, a zahvaljujući priključku na vodovod i zubna ambulanta u Domu zdravlja će moći da radi - istakao je Šapić.

Direktor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" Cvijo Babić kazao je da su meštani Ripnja do sada koristili bunarsku vodu koja je zagađena, što je „bio najveći problem ovog naselja".

- Ripanj je veliko naselje u kome živi oko 22.000 ljudi, a teritorija se graniči sa pet gradskih opština. Bitno je da su u prvoj fazi glavni infrastrukturni objekti dobili vodu beogradskog vodovoda. Ovo je bio višedecenijski problem snabdevanja vodom i on je delimično rešen, a mi ćemo nastaviti da razvijamo vodovodni sistem u ovom naselju - precizirao je Babić.

Meštani Ripnja su veoma zadovoljni što će Dom zdravlja raditi bez problema, te više neće morati da odlaze zubaru u Beli Potok ili Jajince.

Priključenju ovih obejkata na gradsku vodovodnu mrežu prisustvovao je i Aleksandar Stefoski, zamenik gradskog sekretara za zdravstvo.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Infrastrukturni objekti u Ripnju priključeni na gradski vodovod

Izvor: Blic, 10.Okt.2011

Najvažniji infrastrukturni objekti u naselju Ripanj danas su zvanično priključeni na gradsku vodovodnu mrežu, čime je u sklopu generalnog rešenja vodosnabdevanja tog naselja realizovana prva faza. Šapić se nada da će svi meštani Ripnja uskoro dobiti gradsku vodu..Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar...

Nastavak na Blic...

Đaci iz Ripnja konačno piju vodu iz česme

Izvor: Press, 11.Okt.2011, 00:17

Najvažniji objekti: Na gradsku vodovodnu mrežu priključeni su svi najveći infrastrukturni objekti - dom zdravlja, Hitna pomoć, obdanište, apoteka..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.