Nagrađeni Vlasotinčani za Dan opštine

Izvor: juGmedia, 10.Okt.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni Vlasotinčani za Dan opštine

VLASOTINCE  – Primarijusu doktoru Slavku Krstiću ginekologu dodeljeno je danas Oktobarsko priznanje u obliku diplome povodom 10. oktobra, Dana oslobođenja od okupatora u Drugom svestkom ratu.

Krstiću, koji je iz vlasotonačkog kraja, priznanje je dodeljeno jer u operacionoj sali u Leskovcu svakodnevno radi sve zahvate iz oblasti ginekologije, od najjednostavnijih do najsloženijih i najtežih.

Uradio je oko 10 hiljada operacija i doneo na svet 25 hiljada zdravih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << beba.

Priznanje u obliku pohvale primila je Jovana Nikolić, kapiten ženskog rukometnog kluba Vlasotince, kao najbolja igračica i strelac.

Pohvalu u novčanom obliku od po 10.000 dinara dobili su učenici Gimnazije “Stevan Jakovljević” Milica Savić iz drugog tri i Marko Gorunović iz četvrtog četiri razreda.

Savićeva je nagrađena za osvojeno prvo mesto iz geografije sa temom “Sliv Vlasine” na republičkom tačkmičenju i Smotri istraživačkih radova 1. i 2. juna u Beogradu. Ona je ove godine jedini polaznik Petnice iz Vlasotinca.

Gorunović je osvojio drugo mesto na Republičkom školskom takmičenju u atletici, u disciplini bacanja kulge, maja ove godine u Sremskoj Mitrovici. Nosilac je brojnih medalja sa atletskih takmičenja u bacanju kugle i diska. Na Balkanskim igrama u Turskoj osvojio je sedmo mesto.

(Krak) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.