Izvor: B92, 13.Mar.2010, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno telo nestalog dečaka

Leskovac -- Telo dečaka A.Š. (11) iz romskog naselja u Leskovcu, koji se utopio 28. decembra 2009. godine u reci Veternici, nađeno je danas.

Informaciju da je nađeno telo dečaka A.Š kod Železničkog mosta i Poljoprivredne škole, potvrđena je večeras agenciji Beta u policiji i Višem sudu u Leskovcu. Telo su danas našli ribolovci, a potvrdu policiji i istražnom sudiji da se radi o A.Š. dao je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otac.

A.Š. se utopio u Veternici tri kilometara uzvodno, dok je sa bratom i drugovima prikupljao otpatke za reciklažu.

Žandarmerija iz Niša, ronioci, susedi i porodica su nedeljama tragali za telom dečaka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Nađeno telo nestalog dečaka

Izvor: Večernje novosti, 13.Mar.2010

Telo dečaka A.Š. (11) iz romskog naselja u Leskovcu, koji se utopio 28. decembra 2009. godine u reci Veternici, nađeno je danas

Nastavak na Večernje novosti...

Posle dva meseca nađeno telo nestalog dečaka

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Mar.2010, 02:19

Telo dečaka A.Š. (11) iz romskog naselja u Leskovcu, koji se utopio 28. decembra 2009. godine u reci Veternici, nađeno je danas.....Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.