Načelniku Jablaničkog okruga ističe mandat

Izvor: JUGpress.com, 17.Dec.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Načelniku Jablaničkog okruga ističe mandat

LESKOVAC

Peta sednice Saveta, jedna od poslednjih na kojima učestvuje načelnik Jablaničkog okruga Božidar Stojiljković, kome ističe mandat, održana je danas u Jablaničkom upravnom okrugu.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović se zahvalio načelniku na izuzetno korektnoj saradnji.

„U vreme njegovog postavljenja, 2014. godine, sam rekao da su privrednici kičma našeg društva i jedan od stubova >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na kojima počiva razvoj našeg grada, ali i države. Stojiljković je svojim angažovanjem znantno doprineo razvoju grada i okruga. Tvrdim da je najbolji načelnik u poslednjih 25-30 godina i verujem da će njegovom nasledniku biti jako teško da održi njegov nivo. Sada očekujemo da Vlada Republike Srbije imenuje novog načelnika.“

Na dnevnom redu sednice su se našle teme kao što je Zakon o ozakonjenju objekata sa relevantnim podacima o njegovom izvršenju u lokalnim samoupravama na teritoriji Jablaničkog okruga i problemi u njegovoj realizaciji, Zakon o stanovanju: registracija broja stambenih objekata, broj registrovanih upravnika i broj profesionalnih upravnika i Zadrugarstvo u Republici Srbiji i njegovo oživljavanje.

Sednici su pored predsednika opština Jablaničkog okruga prisustvovali i načelnik PU Leskovac, Načelnik odeljenja za vanredne situacije i direktor Privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.