Na leskovačkoj Roštiljijadi konobar našao 520 evra i vratio gostu

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na leskovačkoj Roštiljijadi konobar našao 520 evra i vratio gostu

Konobar restorana "Bavka" iz leskovačkog sela Gornji Bunibrod našao je 520 evra i 3.000 dinara i vratio ih gostu B. S. (38) iz okoline Leskovca. Iako mu je vlasnik nudio da uzme deo novca kao nagradu pošteni nalazač je odbio ponudu

Konobar Miroslav Spasić (26) je sinoć oko 22 sata novac našao ispod nadstolnjaka stola u bašti štanda "Bavka" na leskovačkoj "Roštiljijadi", a vratio ga je jutros.

- Gost je sinoć došao kod nas, pio i veselio se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trubačima i otišao. Novac sam našao dok sam čistio sto, pozvao kolege, prebrojali smo i ostavili ga na stranu. Znali smo da će se vratiti - rekao je konobar agenciji Beta.

Gost se na štand "Bavke" vratio jutros oko 10 sati.

- Ništa nije pitao, Bio je zamišljen. Kada sam mu rekao da ne brine i da je novac kod nas, obradovao se. Mislio je da ga je izgubio na štandu 'Kamiondžija' gde je prethodno gledao trbušne plesačice - dodao je konobar.

B. S. je nudio deo novca kao nagradu, ali je nalazač odbio ponudu.

- Samo sam prihvatio da sve kolege časti pićem - rekao je Miroslav Spasić.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŠTENJAČINA: Na leskovačkoj Roštiljijadi konobar našao 520 evra i vratio gostu

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2012

Iako mu je vlasnik nudio da uzme deo novca kao nagradu, pošteni nalazač je odbio ponudu

Nastavak na Telegraf.rs...

Konobar našao 520 evra i vratio gostu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2012, 09:45

Konobar restorana "Bavka" iz leskovačkog sela Gornji Bunibrod našao je 520 evra i 3.000 dinara i vratio ih gostu B.S. (38) iz okoline Leskovca. ..Foto: Ilustracija..Konobar Miroslav Spasić (26) je novac našao ispod nadstolnjaka stola u bašti štanda "Bavka" na leskovačkoj "Roštiljijadi"... .."Gost...

Nastavak na Vesti-online.com...

Konobar na Roštiljijadi vratio gostu 520 evra

Izvor: JužneVesti.com, 31.Avg.2012

Nakon veselja sa trubačima B. S. iz Leskovca u jednom lokalu na Roštiljijadi izgubio je 520 evra. Konobar je našao novac i uredno vratio vlasniku.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.