Na isplatu izbornh dnevnica čekaju i po pet sati

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2014, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na isplatu izbornh dnevnica čekaju i po pet sati

Članovi biračkih odbora danima u centru Leskovca čekaju po više sati kako bi naplatilli dnevnice za praćenje martovskih izbora od 1.500 dinara.

Foto: Ilustracija

 

Pravo na dnevnice sa područja Leskovca ima 7.700 predsednika i članova biračkih odbora. Najveći broj dežurao je u selima udaljenim više desetina kilometara od grada.

 

Dok su građani čekali u redovima za glasanje 16. marta, oni su ceo dan radili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sedeći na biračkim mestima.

 

Članovima biračkih odbora za naplatu dnevnica sada je potrebno isto toliko vremena, a do para moraju da dođu stojeći.

 

Načelnik gradske Uprave za opšte poslove Slobodan Milošević kaže da je za naplatu otvoreno šest šaltera koji subotom i nedeljom rade ceo dan, a radnim danom po četiri sata popodne. Zbog velike teritorijalne razuđenosti građani su na području Leskovca glasali na 195 biračkih mesta.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.