Izvor: JUGpress.com, 21.Jul.2021, 16:38

Na Međunarodnom ninđa višeboju Grza 2021. leskovačke ninđe među najboljima

LESKOVAC

Na tradicionalnom Ninđucu kampu Grza održan je drugi po redu međunarodni Ninđa Višeboj. Nadmetao se veći broj učesnika iz Srbije, Severne Makedonije i Austrije. U planu je bilo pet disciplina streličarstvo, bacanje šurikena, penjanje, borba noževima i kombinovani poligon (višeboj), ali ova poslednja disciplina nije održana zbog kiše.

U konkurenciji seniora u disciplini streličarstvo Marko Anđelković je osvojio treće mesto. U istoj disciplini >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u konkurenciji juniora Aleksa Stanković je osvojio drugo mesto. U disciplini šuriken Marko Anđelković je osvojio treće mesto među seniorima, a Aleksa Stanković je osvojio prvo mesto u juniorskoj konkurenciji, a isti takmičar je bio drugi u disciplini penjanje uz konopac. U borbi noževima je Andrija Zdravković je osvojio drugo mesto među seniorima i tako postao vicešampion prvog turnira u borbi noževima u Srbiji. Aleksa Stanković je trećim mestom u ovoj disciplini samo potvrdio da se radi o perspektivnom junioru.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.