NESREĆA KOD LESKOVCA! Otkazali mu točkovi, pa sleteo u reku: Polako je vozio

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 15:39

NESREĆA KOD LESKOVCA! Otkazali mu točkovi, pa sleteo u reku: "Polako je vozio"

Vozilo marke "seat“ sletelo je zapravo u reku Jablanicu sa visine od nekoliko metara.

U selu Živkovo pored Leskovca oko 13 sati sleteo je automobil leskovačkih registarskih oznaka sa puta, a vozač star 28 godina je zadobio povrede i prebačen je u Urgentni centar Leskovac, piše Jugmedia.rs.

Vozilo marke " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seat" sletelo je zapravo u reku Jablanicu sa visine od nekoliko metara. Pao je na krov u plićaku, a prednji deo automobila je smrskan pa je pravo čudo kako je vozač ostao živ.

Nezvanično saznajemo da su vozaču otkazali točkovi te je tako došlo do nezgode.

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević kazao je da je mladić pregledan i da se trenutno nalazi na snimanju.

- Prema prvoj dijagnostici nije teže povređen - rekao je on.

Vozač se kretao iz pravca Leskovca ka Brestovcu, a očevici pretpostavljaju da je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom.

Pre nego što su stigle ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca, u reku su ušli policajci koji su mu pružili prvu pomoć onoliko, kažu, kolliko su znali i umeli

- 50 metara od moje kuće čula sam neku škripu automobila i videla da nešto nije u redu. Naglo je ispred mojih očiju skrenuo levo i ja sam mislila da ide za Živkovo preko mosta. Međutim, on je sleteo pravo u reku odmah pored mosta - priča žena koja živi odmah preko puta mesta nezgode.

Ona kaže da je pretrčala preko puta i sagnula se preko obale da vidi šta se desilo.

- Mladi čovek je izbacio glavu kroz prozor i rekao da mu treba pomoć, a onda su komšije pozvale Hitnu pomoć - dodaje ova žena.

Očevici takođe kažu da je bio u svesnom stanju. Inače, ne vide se tragovi kočenja, a naša sagovornica tvrdi da je vozio veoma polako.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.