NDS: Konsezusom u reforme i modernizaciju Srbije

Izvor: juGmedia, 27.Feb.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NDS: Konsezusom u reforme i modernizaciju Srbije

LESKOVAC – Za samo dvadesetak dana koliko aktivno politički delujemo, možemo da kažemo da smo postali treća politička snaga u Srbiji a naše prisustvo u Leskovcu vidljivo je na svakom mestu, rekao je Nebojša Cakić, poslanički kandidat Nove demokratske stranke (NDS)

On je kazao da ova stranka u Gradskoj skupštini Leskovca od juče ima svoju odborničku >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << grupu od šest članova koja će delovati kao opozicija ali će podržavati sve odluke koje su od interesa građana. Dragoljub Živković, član regionalnog izbornog štaba rekao je da su ključni programski ciljevi NDS-a reforme i modernizacija Srbije s ciljem oživljavanja ekonomije i zapošljavanja i vođenja odgovorne socijalne politike.

„Kroz reforme i modernizaciju, koje će biti bolne i teške, treba da se prodje na siguran i pouzdan način uz puno tolerancije i da se istovremeno zaštite interesi ljudi. O tome kao i drugim najvažnijim nacionalnim i državnim pitanjima moramo postići konsezus kao što se to čini sa ulaskom Srbije u Evropsku iniju ili rešavanjem problem Kosova i Metohije, na miran način i pregovorima, rekao je Dragoljub Živković i dodao da će NDS biti „opozicija zdrave pameti“.

„Znamo ko će biti prvi a naš cilj je da budemo drugi i znamo sa kim nakon izbora možemo a sa kim ne možemo da se dogovaramo. On je naglasio da je Boris Tadić, lider NDS-a, garant da će takve reforme u Srbiji proteći na siguran i miran način.

(kraj)bdi/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.