NAPAD NA GENK: Matić najavio ofanzivni Čukarički u Leskovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 08:27

NAPAD NA GENK: Matić najavio ofanzivni Čukarički u Leskovcu

Crno-beli traže prve bodove.

Trener Čukaričkog, Igor Matić najavio je ofanzivnu igru svoje ekipe u meču drugog kola grupne faze Lige konferencija protiv Genka.

- Novi izazov za nas, protiv jakog i kvalitetnog protivnika. Najbolji rival u našoj grupu uz dužno poštovanje svima. Očekuje nas lepa utakmica, protiv ekipa koja je dobra u svim fazama igre - počeo je Matić.

- Ne bi trebalo da bude treme. Moramo da verujemo u sebe i naš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvalitet. Verujem da možemo do pozitivnog rezultata. Pokušaćemo da budemo ofanzivni, da se mi pitamo na terenu, ali ne zavisi samo od nas, već i od toga kako će protivnik igrati. Možemo u nekim fazama igre da se nametnemo. Mnogo toga zavisi od ulaska u meč. Očekujem lepu i interesantnu utakmicu.

Tim sa Banovog brda je u prvoj rundi poražen od Ferencvaroša posle preokreta (3:1), a sada će priliku za popravni imati u svojoj državi, ali ne na svom terenu, pošto će Čukarički domaće mečeve igrati na stadionu u Leskovcu.

- Zahvalio bih se svim ljudima u Leskovcu na gostoprimstvu. Imali smo dobru podršku protiv Olimijakosa, voleo bih pun stadion i protiv Genka, jer će imati šta da vide. Pozivam još jednom sve da dođu i da nas podrže - istakao je trener crno-belih.

Duel je na programu u četvrtak od 21 čas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.