Izvor: JUGpress.com, 19.Mar.2024, 09:15

Muzej kupuje automobil za 20.000 evra

LESKOVAC
Direktor Narodnog muzeja u Leskovcu Nebojša Dimitrijević potvrdio je za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress informaciju da je u toku postupak za nabavku automobila za ovu ustanovu.
„Mi smo sproveli IPA projekat „Heterotorpija“ i prošle godine je kontrola utvrdila da je taj projekat prošao u najboljem redu, tako da je deset miliona dinara, koje je Grad Leskovac dao kao zalog za realizaciju vraćeno muzeju i samim tim i Gradu Leskovcu. Mi smo želeli da dao tog novca iskoristimo za opremanje muzeja, međutim, pošto su projekti koji se tiču opremanja depoa i restauracije spoljašnjeg dela zgrade veoma skupi, jednostavno smo hteli...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.