Izvor: JUGpress.com, 09.Maj.2023, 10:51

Mrtva trka Grdeličana i Bošnjačana

LESKOVAC-LEBANE

Kako se bliži kraju prvenstvena sezona u Jablaničkoj okružnoj ligi dve prve vodeće ništa ne propuštaju slučaju. Nižu pobede za pobedom i osluškuju da njihov najbliži rival na nekoj utakmici posrne i da potom njihova ekipa zaposedne čelnu poziciju.

Pobeda od 7:0 ekipe Jedinstva na svom terenu u Grdelici nije nikakvo iznenađenje jer Moravac Orion iz Mrštana ove sezone je veoma slab i ne predstavlja protivnika od koga bi se neka ekipa plašila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Bošnjačko Jedinstvo bez većih problema slavilo je pobedu od 1:2 u Orašju u susretu sa ekipom domaće Budućnosti i jedina su ekipa, u ovom kolu, koja je došla do celog plena na gostujućem terenu. (kraj)VS/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.