Izvor: JUGpress.com, 02.Maj.2021, 16:50

Mršav bod za fudbalere Dubočice u Kraljevu

LESKOVAC

Fudbaleri leskovačkog prvoligaša Dubočice uspeli su da remiziraju igrajući 2:2 u Kraljevu sa ekipom Sloge koja se nalazi na poslednjem mestu Prve lige Srbije.

Jedan osvojeni bod je premalo zbog činjenice da se Dubočica nalazi u grupi ekipa koje se bore za očuvanje prvoligaškog statusa. Odlazak sa Gradskog stadiona u Leskovcu na vlasotinačku >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ,,Rosulju” u velikoj meri je hendikep za fudbaleretrenera Saše Mrkića. Od četiri odigranih utakmica kao domaćin u Vlasotincu Dubočica je zabeležila samo jednu pobedu i tri poraza. A kada se zna da se na strani teško osvajaju bodovi, onda i ne čudi činjenica gde se po plasmanu trenutno nalazi leskovački prvoligaš.

U nedelju koja je za nama Dubočica je gostovala u Kraljevu ekipi Sloge i po mnogima to je bila možda i prilika da se osvoje sva tri boda. Međutim, osvojen je jedan mršav bod koji u konačnom zbiru bodova ne daje nekakav ozbiljan pomak ka sredini tabele.

I zato će utakmica u sredu sa Radničkim iz Sremske Mitrovice koji ima četiri boda viška od Dubočice biti od presudnog značaja. Eventualni poraz značio bi kraj svim nadanjima,a pobeda bi samo produžavala nadu da se može stići u finišu do spasa i igranja prvoligaškog fudbala i naredne godine.

Utakmica sa Radničkim igra se na vlasotinačkoj ,,Rosulji” i počinje od 17 časova.

Rezultati 30.kola Prve lige Srbije:

Vranje: Dinamo – Borac 0:1

Žarkovo: Žarkovo – Zemun 0:1

Kragujevac: Radnički 1923 – Loznica 1:0

Novi Sad: Kabel – Kolubara 0:1

Pirot; Radnički – Trajal 1:1

Beograd: Grafičar – Jagodina 2:0

Sremska Mitrovica: Radnički – Železničar 2:0

Kraljevo; Sloga – Dubočica 2:2

Beograd: IMT – Budućnost 5:2

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.