Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 11:54

Mozzart nam pomaže da omasovimo sport

U akciji "Novi dresovi za nove šampione" donirana oprema OKK Konstantin iz Niša, FK Vučje iz Leskovca i FK Vranić

Tribine su prazne, ali dvorane i stadioni se pune sportskom opremom zahvaljujući Mozzartu. Akcija "Novi dresovi za nove šampione" nastavljena je na jugu Srbije i u predgrađu Beograda. Humanitarni karavan koji obilazi klubove iz nižih rangova takmičenja u zemlji i regionu, ali i u dijaspori, stigao je do OKK Konstantin iz Niša, FK Vučje iz Leskovca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i FK Vranić.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje brine o svim segmentima zajednice, pa i o malim, lokalnim timovima. Mozzart je za tri i po godine obradovao više od 5.000 sportista, a među njima su sada i niški košarkaši, koji su ubukli novu opremu pod obručima "Čaira".

Fudbalski klub Vranić trenutno ima 62 registrovana fudbalera u tri uzrasne kategorije: seniori, kadeti i pioniri, a cilj je da ta brojka stalno raste.

Ulažemo veliki napor da se fudbal što više omasovi, a ova zaista vredna donacija Mozzarta će nam mnogo značiti na tom putu. Uprava kluba poboljšava uslove za trening i takmičenje, u poslednje dve godine su opremljene tribine sa 540 novih stolica, ugrađeni su reflektori i bezbednosna barijera. Sada smo dobili i novu opremu koja će nam pomoći u daljem razvoju kluba i omasovljenju sporta”, istakao je Goran Trišić, predsednik Nadzornog odbora FK Vranić.

I mlade nade FK Vučje iz Leskovca postali su deo akcije "Novi dresovi za nove šampione".

Zahvaljujući Mozzartu, nastavićemo da motivišemo decu da treniraju, jer želimo da ih usmerimo na zdrav život”, poručili su iz FK Vučje.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

U akciji "Novi dresovi za nove šampione" donirana oprema OKK Konstantin iz Niša, FK Vučje iz Leskovca i FK Vranić

Izvor: Blic, 26.Okt.2020

Tribine su prazne, ali dvorane i stadioni se pune sportskom opremom zahvaljujući Mozzartu. Akcija "Novi dresovi za nove šampione" nastavljena je na jugu Srbije i u predgrađu Beograda. Humanitarni karavan koji obilazi klubove iz nižih rangova takmičenja u zemlji i regionu, ali i u dijaspori, stigao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.