Motkama jurili lopovku po naselju Obrada Lučića

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2013, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motkama jurili lopovku po naselju Obrada Lučića

LESKOVAC – U leskovačkom naselju Obrada Lučića danas je organizovana potera za mlađom ženom koja je iz jedne kuće ukrala novac, a u drugoj sprečena u krađi.

Lopovku je desetak ljudi motkama jurilo kroz tri sokaka, ali je ona uspela da pobegne taksi vozilom u nepoznatom prvacu.

Prema navodima meštana, iskoristila je neopreznost i iz kuće M. S. ukrala torbicu sa 20 hiljada dinara.

“Video sam nepozvanu gošću kako beži preko kapije i  krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za njom, umakla mi je iza ćoška”, priča M. S. koji je slučaj prijavio policiji.

Još neidentifikovana lopovka upala je deset minuta kasnije u dnevnu sobu porodične kuće V.S. gde je zatekla domaćicu.

“Ustuknula je kada me je videla i počela da izmišlja kako traži nekog. U tom trenutku telefonom su mi javili za krađu kod komšija. Shvatila je o čemu razgovaramo, izvukla iz svoje torbe mobilni telefon, pozvala taksi i istrčala iz kuće”, priča Marina S.

Marina je pozvala sina i supruga i komšije. Dve potere spojile su se ali je žena bila brža.

U istom naselju nepoznati lopov prekjuče je iz predsoblja kuće J.V.  odneo damsku torbu sa dokumentacijom i novcem.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.