Moravac Orion slavio u Svilajncu

Izvor: JUGpress.com, 28.Okt.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moravac Orion slavio u Svilajncu

LESKOVAC-LEBANE-PIROT

Izgleda da fudbalerima Moravca Orion iz Mrštana više odgovaraju gostujući tereni. I sa ovog gostovanja u Svilajncu ekipa trenera Jovana Stankovića vratila se kući uzdignuta čela.

U meču sa domaćim Radničkim srpskoligaš je pokazao da ima veoma dobar igrački sastav koji zna i ume da igra. Možda je u ovom meču bilo iznenađenje što protivničku mrežu nije pogodio golgeter Milan Đokić, ali u tome su ga uspešno zamenili drugi napdači, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tako da je ovaj susret okončan pobedom Moravca Orion od 0:3.

Najzad su se pobedi radovali i fudbaleri Dubočice, koji su rafalnom paljbom svojih napadača prosto razbili odbranu Jedinstva iz Paraćina, pa je tako meč okončan više nego ubedljivom pobedom Leskovčana od 6:1. Da li je ova pobeda najava izlaska iz krize pokazaće naredne četiri utakmice koje su ostale da se odigraju do kraja jesenje sezone.

Jedinstvo iz Bošnjaca za sada se drži veoma dobro i trenutno se nalazi u sredini tabele srpskoligaškog ,,Istoka”. Dobrom i sigurnom igrom na svom terenu u Bošnjacu uspeli su prošlog vikenda da sa 3:1 savladaju ekipu Dunava iz Prahova.

Radan iz Lebana za sada je čvrsto prigrabio poslednj mesto, i teško jda se može pomeriti sa tog mesta do kraja jesenje sezone. I prošle nedelje poklekli su na svom terenu u meču sa vodećom ekipom Temnića 1924 iz Varvarina. Gosti su slavili pobedu od 1:2, a domaćina ostavili sa velikom brigom kako da se izvuku iz ni malo zavidne pozicije u kojoj su sami sebe doveli.

Na tabeli vodi Temnić 1924 sa 34 boda, druga je ekipa Radničkog iz Pirota sa 30 bodova, a treći su fudbaleri Moravca Orion koji na svom kontu imaju 27 upisanih bodova.

Sa jednocifrenim brojem bodova na začelju tabele su ekipe Pukovca i Jedinstva iz Paraćina koje imaju po 8 bodova, dok Radan iz Lebana, kao poslednjeplasirana ekipa ima samo pet osvojenih bodova..

Rezultati 13.kola: Pukovac – SFS Borac 0:0, Dubočica – Jedinstvo (P) 6:1, Zaplanjac – Budućnost 0:0, Car Konstantin – Radnički 1:2, Radnički (S) – Moravac Orion 0:3, Jedinstvo (B) – Dunav 3:1, Radan – Temnić 1924 1:2, Sinđelić – Jagodina Tabane 2:0, Trstenik PPT – Rtanj 3:2.

U narednom 14.kolu, sastaju se: SFS Borac – Rtanj, Jagodina Tabane – Trstenik PPT, Temnić 1924 – Sinđelić, Dunav – Radan, Moravac Orion – Jedinstvo (B), Radnički (P) – Radnički (S), Budućnost – Car Konstantin, Jedinstvo (P) – Zaplanjac, Pukovac – Dubočica.

Sve utakmice počinju od 13,30 časova.

ZONA ,,JUG”

VODEĆA TROJKA NE POPUŠTA

Vodeća trojka u zoni ,,Jug” ne popušta i ne zna za milost. Tri prvoplasirane ekipe Puste reke, Vlasine i Pčinje i ovom kolu uspele su da zabeleže vredne pobede i to na gostujućim terenima. Pusta reka bila je prejaka za domaći Tanasko Rajić i sa 0:2 došla je do pobede u Pirotu. Fudbaleri Vlasine u samom finišu meča došli su do pobede od 2:3 na gostovanju u obližnjem Orašju, i ako su fudbaleri domaće Budućnosti imali vođstvo od 2:0 do pred sam kraj meča. U Bosilegradu domaća ekipa Mladosti poklekla je u meču sa čvrstom ekipom Pčinje koja je pobedom od 0:2 stigla do dragocena tri boda.

Fudbaleri Jedinstva iz Gornjeg Stopanja sa 3:1 poraženi su u Brzom brodu, dok je meč u Medveđi okončasn nerešenim ishodom 1:1 između domaće Jablanice i Balkanskog iz Bosilegrada. U Medoševcu sa 2:1 slavila je domaća Mladost u susretu sa leskovačkom Slogom.

Prva tri mesta čvrsto drže ekipe Puste reke, Vlasine i Pčinje sa po 23 boda, dok se na samom dnu tabele nalaze ekipe Tanaska Rajića, Jablanice koje imaji po devet osvojenih bodova, dok je poslednja ekipa Mladosti iz Bosilegrada sa samo tri osvojena boda.

Rezultati 11.kola: Brzi brod – Jedinstvo (GS) 3:1, Jablanica – Balkanski 1:1, Mladost (B) – Pčinja 1:3, Tanasko Rajić – Pusta reka 0:2, Budućnost – Vlasina 2:3, OFK Niš – Jedinstvo (P) 4:0, Vranjska banja – Morava 5:3, Mladost (M) – Sloga 2:1.

U narednom12.kolu, sastaju se: Jedinstvo (GS) – Sloga, Morava – Mladost (M), Jedinstvo (P) – Vranjska banja, Vlasina – OFK Niš, Pusta reka – Budućnost, Pčinja – Tanasko Rajić, Balkanski – Mladost (B), Brzi brod – Jablanica. Utakmice počinju od 13,30 časova.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.