Izvor: juGmedia, 28.Maj.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molotovljevim koktelom zapalio BMV

LESKOVAC – Policija je uhapsila Ž.R. (33) iz Leskovca jer sumnja da je 3. maja ove godine na Masarikovom trgu podmetnuo i izazvao požar na automobilu BMV u vlasništvu Leskovčanina A.M. Ž.R. se tereti da je oko 23 i 30 minuta na parkingu stambenih zgrada bacio „molotovljev koktel“ na vozilo koje je u potpunosti izgorelo.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uhapšen piroman iz Leskovca

Izvor: OkRadio.rs, 28.Maj.2014

Ž.R. (33) iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je 3. maja ove godine na Masarikovom trgu podmetnuo i izazvao požar na automobilu u vlasništvu Leskovčanina A.M. Ž.R. se tereti da je oko 23:30 na parkingu stambenih zgrada bacio „molotovljev koktel“ na vozilo koje je u potpunosti izgorelo....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.