Izvor: Luftika.rs, 15.Feb.2021, 13:20

Mladić od 27 godina poginuo na auto-putu, vozač pobegao, a identitet nepoznat

Tragična saobraćajna nesreća zavila je u crno građane juga Srbije. Mladić M.A. star samo 27 godina, pronađen je 14. februara, oko 3 sata ujutru, na auto-putu LeskovacVranje, a prema dostupnim podacima vozač koji je udario nesrećnog mladića pobegao je sa lica mesta i policija za njim još uvek traga.
Ovaj mladić živeo je u Grdelici, maloj varoši kraj Leskovca, a bavio se dizajnom i slikarstvom koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je učio od akademskih slikara ovog kraja.
Za sada se samo pretpostavlja da se na auto-putu našao kako bi prekratio put do kuće, piše Jugmedia.
Policija za sada nema saznanja ko je počinio ovaj stravičan zločin, a porodica i prijatelji strahuju da bi ubica, u slučaju spore reakcije MUP-a, mogao ostati nekažnjen za svoje zlodelo.
Statistika ne laže: U Norveškoj 1, a u Srbiji 534 poginule osobe u saobraćajnim nesrećama

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.