Izvor: JUGpress.com, 03.Avg.2023, 21:54

Mladić koji je napao pacijente i osoblje na odeljenju psihijatrije u Leskovcu smešten u Toponicu

LESKOVAC

Tridesetogodišnji muškarac koji je juče uveče napao četiri osobe na odeljenju leksovačke psihijatrije upućen je i smešten u Specijalnu bolnicu u Toponici, rekao je danas za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress direktor Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević.

On je objasnio da je pacijent , koji je iz Brestovca, u Toponici na posmatranju i da će nalaz tamošnjih stručnjaka odlučiti da li će on biti zadržan na lećenju ili upućen u pritvor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
“Ako procene da je u stanju neuračunljivosti napao i povredio pacijente i medicinsku sestru, onda će biti zadržan na lečenju. U suprotnom biće pritvoren , kako zakon nalaže, zbog napada u bolnici”, rekao je Dimitrijević.

U pitanju je pacijent koji je na leskovačkoj psihijatriji bio na lečenju.

On se najpre sukobio sa drugim pacijentom sa kojim je bio u istoj sobi a onda je napao druge pacijente i udario medicinsku sestru.

Njega je do transportovanja u Toponicu čuvala policija.

Mladić je i ranije lećen na ovom odeljenju a JUGpressovi izvori tvrde da je konfliktnog ponašanja i podmetao je požar u kome je izgorela jedna kuća. (kraj) LJS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.