Mladi džezeri oduševili publiku svojim nastupom

Izvor: juGmedia, 26.Dec.2012, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi džezeri oduševili publiku svojim nastupom

LESKOVAC – Ucenici muzičke skole “Stanislav Binicki” sinoć su u kamernoj sali Kulturnog Centra održali dzez koncert koji je poslednji u seriji novogodisnjih koncerata ove škole.

Leskovačka publika uživala je u izvođenju najmlađeg sastava muzičke škole. Sa scene kamerne sale čule su se najpopularnije dzez numere kao sto su Girl from Ipanema, Autumn leaves, Georgia on my mind, Chicken i ostale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
“Novogodisnjim koncertom dzez sastava muzička skola salje pozitivnu energiju svojim sugrađanima za predstojeće praznike.Najmlađa ekipa naše skole se svojski potrudila da predstavi svoj odsek u najboljem mogućem svetlu.Vežbaju vredno još od septembra a i mi profesori učestvujemo u izboru muzike”, kaže Nada Jovanovic, profesor solo dzez pevanja.

Jovanovićeva je najavila veliki broj nastupa u predstojećoj godini i pohvalila svoje učenike koji su za kratko vreme dospeli na dobar glas u celoj Srbiji.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.