Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021, 14:35

Ministarstvo dodeljuje Leskovcu još 42 miliona dinara za prečistač otpadnih voda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović potpisala je sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem aneks ugovora, na osnovu kojeg će Ministarstvo dodeliti gradu još 42,44 miliona dinara za puštanje u rad prve faze Centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Bogojevcu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Za kolektor za prečišćavanje otpadnih voda u Leskovcu još 42 miliona

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2021

Davne 2005. godine krenulo se sa projektom izgradnje postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda u Leskovcu, a da bi projekat počeo da se privodi kraju, opet će poreski obveznici izdvoijiti novac i to 42,44 miliona dinara. Toliko će Ministarstvo zaštite životne sredine dodeliti Gradu aneksom ugovora...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.