Izvor: JUGpress.com, 26.Avg.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Đorđević u Leskovcu

LESKOVAC

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević tokom svog boravka u Leskovcu posetio je Centar za socijalni rad, Nacionalnu službu za zapošljavanje, prostorije Udruženja distrofičara Jablaničkog okruga i Prihvatalište za žrtve nasilja u porodici (tzv. sigurna kuća).

Ovo je bila prilika da se upozna sa uslovima rada ovih ustanova i u direktnom kontaktu sazna sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se problemima susreću uposlenici i korisnice, te dogovarali kako da te probleme prevaziđu uz pomoć ministarstva.

„Zatečeno stanje pokazuje da se Grad Leskovac izuzetno uspešno bori sa svim problemima vezanim za socijalnu zaštitu i u toj primerenoj borbi može da posluži i kao primer. Mi imamo odličnu saradnju, a sredstva koaj dajemo su iz godine u godinu sve veća. Razlog za to su funkcionisanje i usluge koje daju u socijalnoj zaštiti, ali i opravdanost korišćenja tih sredstava.“

Predsednica Udruženja distrofičara Gordana Stojanović rekla je da će ovo udruženje u dogovoru sa lokalno, samoupravom dobiti nove prostorije, funkcionalnije za njih, a opremiće ih Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.