Milojičić: Ni Jevreji nisu proganjani kao demokrate od strane Vučića

Izvor: juGmedia, 01.Avg.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojičić: Ni Jevreji nisu proganjani kao demokrate od strane Vučića

Ni Jevreji u doba neonacističke Nemačke nisu doživeli takav progon kao što su demokrate za vreme vladavine Aleksandra Vučića i Zoran Đinđić bi bio ponosan na nas koliko smo i šta sve izdržali za ovih šest godina, kazao je danas u Leskovcu predsednik Izvršnog odbora DS-a Radoslav Milojičić.

On je dodao da bi se pokojni Đinđić danas stideo svih onih koji  na čelu sa Aleksandrom Vučićem rukovode, kako je kazao, upropašćavanjem Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << To nije Srbija za koju je Zoran Đinđić dao život i zato mi još jednom pozivamo građane da stanu uz Demokratsku stranku jer jedino mi imamo dovoljno resursa da pobedimo Srpsku naprenu stranku i oteramo Aleksandra Vučića na đuberište istorije“, poručio je Milojičić.

On je dodao da se Đinđić danas ne bi stideo Demokratske stranke jer „Srpska napredna stranka još uvek ne može ni da okreči ono što su demokrate sazidale u periodu od 2008. do 2012. godine“.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.