Izvor: JUGpress.com, 29.Avg.2019, 17:36 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Miljan Kocić najbolji majstor roštilja
LESKOVAC
Sveukupni pobednik tradicionalnog takmičenja majstora roštilja „Miodrag Gligorijević – Dragi Bure“ je Miljan Kocić sa Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac.
U okviru pratećih dešavanja „Roštiljijade“ organizovano je i tradicionalno tTakmičenje majstora roštilja „Miodrag Gligorijević – Dragi Bure“. Po 27. put za redom najbolje roštiljdžije su se takmičile >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u restoranu Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu. S obzirom da je konkurencija bila izuzetno jaka, te da je prikazano izuzetno znanje i umeće, tročlani žiri (Saša Mišić – instruktor HOREKA sistema, Slaviša Milošević– profesor kulinarstva Trgovinsko – ugostiteljske škole iz Leskovca, Ivica Zdravković – profesor Visoke poslovne škole strukovnih studija u Leskovcu) je nakon bodovanja proglasio pobednike u pripremi i pečenju jela sa roštilja i to:
U kategoriji pripreme ćevapa:
mesto – Stefan Đorđević, Restoran kompleks “Apostolović”, Leskovacmesto – Miljan Kocić, Visoka poslovna čkola strukovnih studija Leskovacmesto – Srboljub Nikolić, restoran “Papar grill” Makarska, Republika Hrvatska
U kategoriji pripreme pljeskavica:
mesto – Emina Đorđević, restoran “Koliba”, Leskovacmesto – Miljan Kocić, Visoka poslovna čkola strukovnih studija Leskovacmesto – Marko Todorović, Restoran ”Kod Ace Popa”, Čačak
U kategoriji pripreme jela po izboru:
mesto – Miljan Kocić, Visoka poslovna čkola strukovnih studija Leskovacmesto – Emina Đorđević, restoran “Koliba”, Leskovacmesto – Stefan Đorđević, Restoran kompleks “Apostolović”, Leskovac
Sveukupni pobednik takmičenja:
Miljan Kocić, Visoka poslovna škola strukovnih studija Leskovac
Na takmičenju je učestvovalo 5 ekipa iz Leskovca, Čačka i iz Makarske. Saša Mišić, predsednik žirija, je rekao da su takmičari bili efikasni i kreativni, te da su se takmičili velikog srca. Žiri je pratio i rad takmičara, ukus spremljenog jela i aranžman.
PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)
I ovo Vam može biti interesantno