Metla diskonti vas vode na koncert!

Izvor: juGmedia, 11.Maj.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metla diskonti vas vode na koncert!

Metla diskonti vas vode na koncert u organizaciji Jugmedie i TO Leskovac po nazivom #izgradisvoje – Koncertom do dvorane.

Ukupno će biti podeljeno 50 karata za prvih 50 kupaca

Svi koji u periodu do 15.maja kupuju u Metla Diskontima u Leskovcu više od 2.000 dinara dobijaju na poklon kartu za koncert u Hali sportova u Leskovcu.

Kupovinu prozivoda možete izvršti na sledećim lokacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << gde možete i preuzeti vaše karte:

✔Diskont 1 – Kralja Petra Prvog 13

✔Diskont 8 – Pop Mićina 2

✔Diskont 9 – Ilije Strele bb

✔Diskont 23 – Pop Mićina 42

NAPOMENA:  Kompanija Metla komerc je otkupila 50 karata za ovaj humanitarni koncerti novac uplatila na namenski žiro račun.

Metla diskonti vas vode na koncert u organizaciji Jugmedie i TO Leskovac po nazivom #izgradisvoje – Koncertom do dvorane…

Posted by Metla Diskonti on петак 11. мај 2018.

Leskovačani će te večeri od 20 časova u hali sportova moći da uživaju u do sada neviđenom muzičkom spektaklu pod nazivom „Koncertom do dvorane“, u hitovima poznatih srpskih i balkanskih bendova i pevača koji žive i rade u Beogradu, rodom iz Leskovcu, a koje do sada niko nije mogao da okupi na jednom mestu, bar ne u rodnom gradu.

Pored Amadeusa, Tropica, Steve Anđelkovića, Milana Dinčića Dinče, Sonje Kocić i Miše Wizarda, nastupiće i mladi leskovački talenti koji takođe nisu nepoznati na srpskoj estradi: Isidora Mitić (Pinkova zvezdica), reper Delkor, Maki Amajlija i grupa Casperi.



Karte se po ceni od 300 dinara prodaju na 4 lokacije, u Turističkoj organizaciji, na njihovom štandu ispred robne kuće, na novinskom štandu na istom mestu kod popularnog prodavca Ledija i u prostorijama redakcije Jugmedia u Domu sindikata.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.