Meštani Grdanice sami napravili igralište za decu

Izvor: juGmedia, 19.Sep.2015, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meštani Grdanice sami napravili igralište za decu

LESKOVAC – Plato sa popločanim stazama i mobilijarom uredili su sami meštani, njih 35-oro, dobrovoljno i bez naknade, a druge troškove snosila je leskovačka lokalna samouprava.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je danas svečano otvorio igralište u Grdanici kazao je da je samoinicijativa stanovnika ovog sela vrednija od milion dinara, koliko je iz gradskog budžeta uloženo u sređivanju ovog prostora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
„Lokalnoj samoupravi je to jasan signal da u meštanima određene mesne zajednice uvek ima partnere i pomoć oko realizacije projekata kako bi se sredina u kojoj živite napravila što lepšom“ poručio je okupljenima.

Igralište se nalazi pored samog stadiona lokalnog fudbalskog kluba, a iz lokalne samouprave je najavljeno da će se iz gradskog budžeta odvojiti još dodatnih 300.000 dinara za sređivanje svlačionica.

Cvetanović je Grdančanima obećao da će im iz sopstvenih izvora donirati česmu koja će biti nameštena u centralnom delu igrališta i simbolično je zasadio drvo na ovom platou.

(kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.