Manijak napada žene u centru Leskovca

Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak napada žene u centru Leskovca

LESKOVAC

Tridesetogodišnji muškarac večeras je u centru Leskovca , kod „Foto Bate“ s ledja napao prolaznicu.

Ovo nije prvi put da ovaj manijak napada usamljene prolaznice, najčešće ordinira na Niškoj ulici a večeras je pokušao da napadne i ženu koja je prolazila izmedju Robne kuće i zgrade „Graditelja“ .

Pobegao je prema Gradskom parku kada je čuo muški glas prolaznika koji nam je ovaj slučaj i prijavio .

„Video sam >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da se prikrada ženi koja je prolazila tu i  pozvao je . On je čuo muški glas i pobegao prema gradskom parku“, ispričao nam je čovek koji je manijaka zatekao na licu mesta i  koji kaže da u centru grada večeras nije video nijednog policajca kome bi prijavio slučaj i pozvao ga da reaguje..

Ovo maltretiranje i napadanje žena  od strane iste  tridesetogodišnje muške osobe tamne kose nam je prijavilo već nekoliko osoba u proteklih desetak dana.

Neki od njih tvrde da su ove napade prijavljivali i policiji i da se radi o osobi iz jednfog sela blizu Leskovca kao i da je , navodno, poznat od ranije policiji.

Šta imaju od toga žene koje on napada i maltretira?

Portparol leskovačke Policijske uprave Boban Zdravković je rekoa večeras JUGpressu da mu „slučaj nije poznat“ i da će „proveriti o čemu se radi“.

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

LESKOVČANKE OPREZ Manijak napada žene u centru grada!

Izvor: juGmedia, 05.Jul.2016, 16:29

LESKOVAC – Nekoliko žena iz Leskovca prijavilo je policiji tridesetogodišnjeg muškarca da ih je verbalno i fizički seksualno napadao u centru ovog grada i to u po bela dana, potvrđeno je Jugmedii u leskovačkoj policiji...Po opisu ovih sugrađanki reč je o muškarcu starom oko trideset godina,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.