Manifestacija Sa tehnologijom na ti u organizaciji Tehnološkog fakulteta u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Apr.2023, 20:42

Manifestacija "Sa tehnologijom na ti" u organizaciji Tehnološkog fakulteta u Leskovcu

Manifestacija “Sa tehnologijom na ti” koju drugi put zaredom organizuje Tehnološki fakultet u Leskovcu i ima za cilj da kroz interaktivne postavke, naučno popularne eksponate i modele tehnoloških procesa predstavi trendove u različitim oblastima tehnologije, približi nauku mladima, učini je razumljivijom i probudi interesovanje za učenjem i istraživanjem, održava se u petak 5. maja na centralnom gradskom trgu u Leskovcu od 12 do 18 sati.

Otvaranje manifestacije predviđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je za 12 časova uz učešće preko dvadeset škola iz Leskovca i okruženja, predškolska ustanova iz Leskovca, a najavljen je i veliki broj gostiju iz drugih gradova.

Pozivamo sve građane da posete našu manifestaciju i da se kroz interaktivnu postavku zajedno zabavimo i bliže upoznamo sa tehnologijom. Obnovljivi izvori energije i biogoriva, savremeni trendovi u prehrambenoj industriji, štampanje tekstila, senzori i robotika, reciklaža, umetnos, samo su neke od tema koje su u fokusu ovogodišnje manifestacije - kažu organizatori sa Tehnološkog fakulteta u Leskovcu.

Ono što ovu manifestaciji čini drugačijom od drugih naučnih festivala je fokus na inovativnim tehnologijama i proizvodima koji su nastali kao rezultat spoja teorijskih i praktičnih znanja, kao i mogućnost da posetioci i sami učestvuju u eksperimentima.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.