Malom Ognjenu iz Leskovca potrebna pomoć da pobedi tumor

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2021, 10:55

Malom Ognjenu iz Leskovca potrebna pomoć da pobedi tumor

Četvorogodišnjem Ognjenu Miličiću iz Leskovca je pre nešto manje od četiri meseca otkriven tumor mozga, a kako bi nastavio lečenje, neophodna je pomoć građana u iznosu od 2.500 evra.

Ognjenova bolest počela je maja prošle godine gubitkom ravnoteže, nestabilnim hodom, gubitkom vida i povraćanjem. Tokom hospitalizacije otkriven mu je tumor mozga, ali i kičmenog stuba. Ognjen je operisan 1. septembra 2020. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Turskoj u klinici "Acibadem".

S obzirom da troškovi vitamina, medikamenata, posebne ishrane i preparata na biljnoj bazi prevazilaze finansijske mogućnosti roditelja, iz Fondaciije "Pokreni život" pozivaju sve koji su u mogućnosti da pomognu kako bi Ognjen pobedio rak.

Do sada je Fondacija prikupila blizu 110.000 dinara, a Ognjen je iskoristio oko 28.000 dinara.

Svi građani svoju pomoć mogu da uplate na dinarski tekući račun 165-7010855807-48, ali i na IBAN račun RS351657010855831-73 otvoren u Addiko banci i putem PayPal naloga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.