Maloletnik osumnjičen za 100 krađa

Izvor: B92, 05.Jun.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik osumnjičen za 100 krađa

Leskovac -- Trinaestogodišnji P.V. koji se sumnjiči za više od 100 krađa uhvaćen je u četvrtak dok je pljačkao pekaru u centru i predat Centru za socijalni rad u Leskovcu.

"Centar je odmah od policije preuzeo maloletnika i on će biti upućen u Prihvatni centar u Beogradu. On je i ranije već slat za Beograd, jer je to jedina ustanova nadležna za maloletnike do 14 godina", kaže Tanjugu direktor centra Boban Ilić.

Prema zakonu maloletnik će moći krivično da odgovara kada bude imao 14 godina.

Maloletnik se sumnjiči da je obijao, kuće, kioske, prodavnice i automobile.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhvaćen maloletnik osumnjičen za krađe

Izvor: Akter, 05.Jun.2014

Maloletni P.V. (2001) koji se sumnjiči za više od 100 krađa uhvaćen je u četvrtak ujutro dok je pljačkao pekaru u centru i predat Centru za socijalni rad u Leskovcu

Nastavak na Akter...

Maloletnik (13) iz Leskovca osumnjičen za više od 100 krađa

Izvor: Press, 05.Jun.2014

- Centar je odmah od policije preuzeo maloletnika i on će biti upućen u Prihvatni centar u Beogradu. On je i ranije već slat za Beograd jer je to jedina ustanova nadležna za maloletnike do 14 godina - kaže Ilić.. Prema zakonu maloletnik će moci krivično da odgovara kada bude imao 14 godina.. Maloletnik...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.