MUĆKE Nikolićev savetnik završio Visoku poslovnu školu u Leskovcu za godinu dana?!

Izvor: juGmedia, 12.Mar.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUĆKE Nikolićev savetnik završio Visoku poslovnu školu u Leskovcu za godinu dana?!

BEOGRAD/LESKOVAC – Predrag Mikić, savetnik za privredu predsednika Srbije Tomislava Nikolića, nezakonito je upisao Višu tekstilnu školu u Leskovcu, pa prebačen na Visoku poslovnu školi u istom gradu, gde je pod nerazješnjenim okolnostima stekao diplomu za svega godinu dana.

Prema podacima do kojih je došao BIRN, Mikić je Višu Tekstilnu školu upisao 2006. godine sa falsifikovanim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ispravama, zbog čega je nekoliko godina kasnije Viši sud u Leskovcu pravosnažno osudio direktora te škole Ljubišu Milenkovića na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od godinu dana, a na osnovu svedočenja profesorke te škole Miroslave Stojanović, koja je svu krivicu prebacila na svoju visokoškolsku ustanovu.

Za godinu dana, odnosno, za 10 meseci, Mikić je na Visokoj poslovnoj, državnoj, školi položio svih 20 ispita sa trogodišnjih studija. Za sada je nepoznato na koji je način polagao ispite jer u toj školi ne postoji način za ubrzano polaganje ispita.

Predstavnici škole odbili su da za BIRN razgovaraju o tom slučaju, osim što je direktorka škole Milena Marjanović prokomentarisala da: „To je neobično, nema govora da je tako nešto uobičajno“.

Inače, jedinu ocenu 10, koju je Mikić dobio, je desetka iz strategijskog menadžmenta, koji upravo predaje Milena Marjanović.

Savetnik predsednika Nikolića za privredu Predrag Mikić u međuvremenu je postao diplomirani ekonomista, a BIRN još nije uspeo da dođe do podataka na kom je fakultetu postao akademski građanin.

(Kraj) mil

Foto: BETA
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.