MORTUS PIJAN POLICAJAC MOPEDOM UDARIO DEVOJČICU

Izvor: Kurir, 21.Apr.2011, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORTUS PIJAN POLICAJAC MOPEDOM UDARIO DEVOJČICU

LESKOVAC - Druge kažnjava, a sam pijan izaziva udese! Saobraćajni policajac Goran C. (46) iz Bojnika, u sredu oko 15.20, na magistralnom putu Leskovac-Bojnik, udario je svojim mopedom devojčicu i polomio joj ruku. Kad je

LESKOVAC - Druge kažnjava, a sam pijan izaziva udese!

Saobraćajni policajac Goran C. (46) iz Bojnika, u sredu oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 15.20, na magistralnom putu Leskovac-Bojnik, udario je svojim mopedom devojčicu i polomio joj ruku. Kad je na mesto nesreće došla patrola saobraćajne policije, kolegi su alkometrom izmerili čak 2,27 promila alkohola! Goran C. je prvo prebačen u pritvor na trežnjenje.

- Devojčica je išla putem, a vozač mopeda je bio toliko pijan da nije mogao da vozi u pravoj liniji. Jurio je ka njoj kao da je ne vidi. Onda se začuo vrisak devojčice, koja se uhvatila za levu ruku. Zašto je vozio kad je pio alkohol, nije mi jasno - rekao je za Kurir svedok, koji je želeo da ostane anoniman.

Devojčica je prebačena u bolnicu u Leskovcu, gde joj je pružena pomoć. Njoj su konstatovane teške povrede - prelom leve nadlaktice.

Prema nezvaničnim informacijama, osim što je bio pijan, Goran C. je moped vozio prebrzo, pa je i to jedan od uzroka nesreće. U vreme nesreće bio je van dužnosti i u civilnoj odeći.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.