Izvor: BujanovackiGlas.info, 29.Mar.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMA: Milan Nakić protiv Josovića u Leskovcu

Bujanovac, 29. mart 2017.- Borci bujanovačkog kluba Knez Lazar njih trojica, učestvovaće će sutra u Leskovcu na manifestaciji „Veče profesionalnih MMA borbi“.
Milan Nakić, osnivač i „prva pesnica“ kluba u „oktagonu“ će na megdan Kragujevčaninu Nemanji Josoviću u kategoriji do 93 kg.

Radi se o profesionalnoj borbi, dok će u amaterskoj MMA konkurenciji boje bujanovačkog kluba braniti Aleksandar Mladenovic (70 kg) i Vukašin Janjicć (65 kg), a Bojan Maksic >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << (65 kg) u  greplingu.
-Očekujemo još medalja za naš klub. Uostalom, važno je učestvovali na jednoj ovakvoj manifestaciji- kaže Nakić za Bujanovačke.
Veče profesionalnih MMA borbi“ počinje sutra u 19 sati u leskovačkom klubu Safir a publika će sa ulaznicom od 300 dinara moći da vidi sedam borbi.
Podsetimo da je Knez Lazar početkom marta proglašen za najbolji klub na Amaterskom MMA šampionatu u Kraljevu.
 

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.