MISTERIOZNA SMRT u Leskovcu: Mladić (29) pronađen u toaletu kafića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNA SMRT u Leskovcu: Mladić (29) pronađen u toaletu kafića!

Leskovčanin star 29 godina pronađen je mrtav danas pre podne u toaletu jednog od kafića u centru Leskovca, protvrđeno je u Policijskoj upravi Leskovac.

- Dobili smo dojavu oko 9 sati. Radi se o nenasilnoj smrti. Naložena je obdukcija - kazao je portparol leskovačke policije Boban Zdravković, a preneo portal "Jugmedia".

Kako se nezvanično saznaje, mladić je stanovnik Radničkog naselja, a spekuliše se da je, navodno, smrt nastupila usled predoziranja narkoticima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS U LESKOVCU: Pronađen mrtav u toaletu kafića

Izvor: Večernje novosti, 17.Maj.2019

Istražni organi pretpostavljaju da je mladić izgubio život jer se predozirao natkoticima, ali će se pouzdanije informacije dobiti tek posle obdukcije LESKOVAC – U toaletu kafića u centru Leskovca jutros je, bez znakova života, pronađen mladić star 29 godina iz Leskovca....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.