MILICA PAVLOVIĆ SKRHANA BOLOM ZBOG NJEGOVE SMRTI

Izvor: 011vodič.com, 23.Nov.2020, 12:21

MILICA PAVLOVIĆ SKRHANA BOLOM ZBOG NJEGOVE SMRTI

Miličin deka preminuo je nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje.
Ona je saznača da je Vladimir loše tokom poslednjeg dana snimanja serije u kojoj tumači glavnu ulogu. Istog dana uputila u Leskovac i odmah ga smestila u bolnicu, a malo potom saznala je da je preminuo. Sahrana je održana u najužem krugu porodice i prijatelja, a pevačica o gubitku ne želi da priča javno.
FOTO: INSTAGRAM Milica je u više navrata >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << govorila kako su joj baka Rada i deka Vladimir bili kao roditelji, jer je sa njima odrasla nakon što su joj se majka Milica i otac Dragoslav razveli, te koliko ih voli i da svaki svoj uspeh poklanja njima jer su oni zaslužni za sve što je postigla.
Glossy

The post MILICA PAVLOVIĆ SKRHANA BOLOM ZBOG NJEGOVE SMRTI appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.