MA ŠTA ĆE IM METLE! Komunalci ulice čiste granjem

Izvor: juGmedia, 12.Sep.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MA ŠTA ĆE IM METLE! Komunalci ulice čiste granjem

LESKOVAC – Iako su pred Roštiljijadu dobili novih 50 metli, leskovački komunalci su odlučili danas da improvizuju i očiste centar grada granjem koje su kidali sa okolnih drveća.

Radnici „Komunalca“ su viđeni i Ulici 28. marta, kod zgrade „Lepe Brene“ kako granjem metu trotoare od suvog lišća, a za njima su ga metalnim grabuljama skupljale njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kolege.

Umesto metli koriste granje za čisćenje ulica. Eto, to su vam zlatne godine“, ironično je prokomentarisao leskovčanin koji je uslikao komunalce na delu.

Direktor ovog gradskog preduzeća koje se brine za održavanje čistoće Vladimir Sinadinović zapanjen je postupkom svojih radnika.

To je ta čudna psihologija radnika na koju ne možemo da utičemo. Najverovatnije ih je mrzelo da odu do firme i pokupe metle već su improvizovali i, eto, obrukali preduzeće. Na nama je da ih teramo da rade a na njima da to poštuju ili ne„, kaže za Jugmediu Sinadinović.

On dodaje da „Komunalac“ nikada nije bio bolje snabdeven pratećom opremom potrebnom za obavljanje njihovog posla.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.