Lopovi prebili i opljačkali bračni par kod Leskovca

Izvor: Blic, 28.Dec.2013, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi prebili i opljačkali bračni par kod Leskovca

Bračni par Mladenka (1941) i Dragoljub (1939) Đurić iz leskovačkog sela Bogojevce pretučeni su večeras oko 19 sati i opljačkani u porodičnoj kući , potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

On je kazao da su razbojnici od bračnog para oduzeli oko 30.000 dinara i da policija traga za nadačima.

Mladenka i Dragoljub su nakon napada sami pozvali Hitnu pomoć.

Doktorka Urgentnog odeljenja Opšte bolnice u Leskovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Irena Ignjatović rekla je Tanjugu da su povređeni zadobili teže povrede glave ali nisu životno ugroženi.

„Ukazana im je pomoć i sanirane su povrede koje su uglavnom u predelu glave.

Mladenka ima frakture kostiju lica zbog čega je prebačena u niški Klinički centar a Dragoljub je sa podlivima i razderotinama na licu zbrinut na našem odeljenju. Važno je da nisu životno ugroženi“ , kaže doktorka Ignjatović.

Policija intezivno traga za dvojicom napadača i mogućim saučesnicima koji su pretukli i opljačkali bračni par Đurić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lopovi prebili i opljačkali bračni par

Izvor: RTS, 28.Dec.2013

Razbojnici u Leskovcu pretukli i opljačkali jedan bračni par. Povređeni su nakon napada sami pozvali Hitnu pomoć, a zatim su hospitalizovani. Nisu životno ugroženi...Bračni par Mladenka (1941) i Dragoljub (1939) Đurić iz leskovačkog sela Bogojevce pretučeni su večeras oko 19 sati i opljačkani...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.